Remonditöökoda
swag

Täisteeninduslik autoremonditöökoda

Pakume laia teenusevalikut nii auto remondiks kui ka hoolduseks. Tule ja tutvu meie TEENUSTE ja HINNAKIRJAGA. Igale tööle aastane garantii.

Soovi korral kõik tööd ja teenused intressivaba järelmaksuga.

ESITA HINNAPÄRING

Esita remondi või hooldustööde hinnapäring

01

PERSONAALNE LÄHENEMINE

Meie eesmärgiks on pakkuda margiesinduslikku kõrget töökvaliteeti, kuid seda personaalse ning sõbralikuma lähenemisega.

02

KAASAEGNE TÖÖKODA

Meie töökoda on modernselt varustatud, et tulla toime ka kõige kaasaegsemate autode hooldus-, remondi-, diagnoosimis – ja programmeerimistöödega.

03

KÕRGE KVALITEEDISTANDARD

Carfoxi töö kõrges kvaliteedis võid alati kindel olla, sellepärast pakume ka kõikidele töödele aastast garantiid.

Meie nägemus on lihtne, soovime pakkuda ausat, tõhusat, mugavat ning esinduslikku autoteenindust. Meie meeskond koosneb kõrgelt kvalifitseeritud ja pikaajalise kogemusega autoentuasiastidest, kes on pühendunud tööle ja pidevale enesetäiendusele.

5/5 TÄRNI TEENINDUS

Carfoxi meeskonna teeninduse ning töö kõrges kvaliteedis võid alati kindel olla. Sellepärast pakume ka kõikidele töödele aastase garantii.

  • Jaanika Vahter

    "Supper koht , kõik mis autol vaja saab tehtud ja enamgi veel. Julgen soovitada. Hinnad väga mõistllikud ja töömehed oma töös väga hoolsad ja professionaalsed."
  • Irena Jylhä

    "Kõik hooldused, s.h. mootoriremont, õlivahetus, piduri vahetused olen teinud Carfoxis. Teenindus hea, kiire ning korralik. Olen soovitanud ka sõpradele."
  • Mattias Ots

    "Auto turbo ja käigukast testiti kiirelt ja korralikult. Tundsin, et ei maksnud millegi üleliigse eest ning suureks plussiks oli ka meeldiv teenindus ja hea kohv."

ESITA REMONDI- VÕI HOOLDUSTÖÖDE HINNAPÄRING

Usalda oma auto professionaalide kätte. Kõikidele töödele aastane garantii.